Magda Gessler dopiero co skończyła kuchenną rewolucję w Elblągu. Przypomnijmy, że tym razem zmieniła restaurację przy Al. Odrodzenia - "Czwórkę" w "Bar Pomidor Cud Malina". Odcinek z naszego miasta zostanie wyemitowany podczas 25 sezonu Kuchennych Rewolucji.
Podczas wywiadu prowadzących program Dzień Dobry TVN z Magdą Gessler, restauratorka wspomniała o Elblągu:
"Byłam w tej chwili w Elblągu i jestem pod dużym wrażeniem restauracji, które są po kuchennych rewolucjach np. Złote Jajo od 5 lat jest jest obłędne (...) W Elblągu też jest restauracja Zmysły, która nie jest moja, ale ją zareklamuję, bo nigdy w życiu nie widziałam tak dobrej kuchni poza Warszawą" - mówiła Magda Gessler.
W studiu Dzień Dobry TVN Magda Gessler opowiedziała także, czym tym razem zaskoczy wiernych widzów programu.
- Jest bardzo dużo płaczu, policji, służb bezpieczeństwa - cały czas coś się dzieje. Szczecin nas zaskakuje, są aż dwa odcinki. Jeden bardzo pozytywny, a drugi trochę "horror" w rodzinie. Było tak intensywnie, że prawie mnie to wyłożyło fizycznie, takiej intensywnej, psychicznej pracy z uczestnikami dawno nie było - zdradziła.
Pierwszy odcinek jubileuszowego sezonu Kuchennych Rewolucji zostanie wyemitowany już 1 września o godz. 21:35 w TVN i Playerze.
Cały wywiad z Magdą Gessler można obejrzeć tutaj.
Łukasz Nosarzewski
Napisz komentarz
Komentarze